< >

Klantbeoordelingen

 


Vul onderstaand formulier in om uw recensie achter te laten. Uw bericht wordt daarna zo spoedig mogelijk verwerkt op de website.
 

 

 

 Vreeke

Gijsbert Snoeij is een zeer betrouwbare, creatieve en goed meedenkende vakman die ons uitstekend heeft geholpen bij het ontwerpen en aanleggen van onze voortuin. Hij is zeer goed op de hoogte van materialen, bestratingstechnieken en beplantingen en draagt steeds verschillende alternatieven aan, rekening houdend met onze wensen en budget. Alle afspraken zijn nagekomen en het eindresultaat deed onze verwachtingen zelfs overtreffen. Wij kunnen Gijsbert bij iedereen aanraden.

J van Persie.

We hebben plannen om een nieuwe tuin aan te laten leggen en hiervoor is contact opgenomen met Snoeij Gouda. De manier van creatieve oplossingen bedenken en het letten op werkelijk waar alle aspecten die bij de aanleg van een nieuwe tuin komen kijken zijn werkelijk fantastisch! Wij kunnen niet wachten op de realisatie van het gemaakte ontwerp. wat ons betreft is snoeij gouda nu al een echte aanrader!

H Sanderman.

Een aantal jaren geleden heeft Snoeij bij ons de achtertuin aangelegd, Vooraf werden onze wensen opgenomen en daarna is er een fantastisch ontwerp gemaakt. De keus was dan ook snel gemaakt, Snoeij Gouda heeft een schitterende tuin aangelegd bij ons, waarvan hij nu regelmatig het onderhoud van doet. Vorige week heeft Snoeij een ontwerp gemaakt voor onze voortuin. We zijn heel enthousiast door het ontwerp en keuze van de planten, en de flexibele omgang. Over de goede communicatie de schitterende realisatie en het nieuwe ontwerp zijn we zeer tevreden. Kortom wij bevelen u Snoeij Gouda ( Gijsbert ) van harte aan!